Livrare Produse

TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV

Numai pentru Bucuresti si urmatoarele localitati din jud. Ilfov denumite prescurtat (B+IF): Voluntari - Pipera, Tunari, Afumati, Dobroesti - Fundeni, Pantelimon, Chitila, Dragomiresti Deal, Ciorogarla, Chiajna, Rosu, Dudu, Bragadiru, Domnesti, Clinceni, Olteni, Magurele, Jilava, Berceni, Popesti- Leordeni, Glina, Catelu, Manolache, Cernica;

Modalitatile de livrare sunt urmatoarele

- Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 24-48 ore in functie de optiunea dvs.

- Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.

- Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, sau prin firme de curierat, gratuit sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare

- Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului, si sunt insotite de FACTURA si CERTIFICAT DE GARANTIE.

- Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor.

Cumpara cu incredere si in siguranta de pe GemixShop - online 

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.

Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.