Termeni si Conditii

Termeni si Conditii v1.3 din 22.03.2018

 

Magazinul online www.gemixshop.ro este proprietatea Gemix Instal S.R.L., societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/19962/2004, avand codul unic de inregistrare RO17003109.
1. Limitarea raspunderii  Gemix Instal S.R.L. denumita in continuare  ( GemixShop )
1.1. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. 
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea GemixShop isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. 
Continutul site-ului GemixShop.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea furnizorilor sai. 
Folosirea fara acordul scris al GemixShop a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
GemixShop nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia. 
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. 
Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil. 
GemixShop nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. 
Din acest motiv compania GemixShop i-si asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. 
Clientul va primi inapoi banii incasati de GemixShop pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. 
GemixShop nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. 
GemixShop isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. 
Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul GemixShop
De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. 
De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. 
GemixShop livreaza produsele in toata tara. GemixShop confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului. 
GemixShop isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de GemixShop
Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. GemixShop isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.
Dovada platii trebuie transmisa catre GemixShop prin e-mail la adresa indicata in sectiunea contact. 
Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. 
Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. 
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. 
Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.
GemixShop nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la GemixShop.
Produsele cumparate prin intermediul site-ului GemixShop beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. 
Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului. 
Aleroma SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, toata responsabilitatea acestor defectiuni si a reparari lor revine importatorului sau unitatilor service autorizate. 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.aleroma.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
1.2. SC Aleroma SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).
2. Drepturi de autor(Copyright)
3. Garantiile produselor
3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului GemixShop beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului
3.2. Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.
3.3. Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. 
Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.
4. Termeni de confidentialitate
4.1. Accesarea site-ului GemixShop implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre GemixShop . 
Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii. 
Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.
4.2. Site-ul GemixShop beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.
4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. 
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si datata la adresa de e-mail GemixShop.
5. Pretul si disponibilitatea produselor
5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
5.2. Pentru anumite produse GemixShop isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans.
In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.
6. Livrarea produselor
6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.
6.2. Produsele livrate de GemixShop sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)
7. Denuntarea unilaterala a contractului
7.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 
Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator. 
Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.
7.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor. 
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
7.3. Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare. 
In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003. 
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
8. Returnarea produselor
8.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.
8.2. Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Conditii de retur:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.
8.3. Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.
8.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Daca aveti probleme sau nu sunteti multumit de produsele achizitionate va rugam sa ne contacteti in cel mai scurt timp.